Charly speelt in de golven bij Seignosse
Persoonlijk, innovatief, design.

Bij Jabali Surfboards ontwerpen en bouwen we gepersonaliseerde houten golfsurf- en kiteplanken, waarmee je kunt genieten van je favoriete golven.

We maken surfplanken van hoge kwaliteit, en doen dit door het gebruik van de beste materialen en bouwmethodes. We verbeteren onze planken continu, op zoek naar de optimale mix tussen golven, surfers, milieuvriendelijkheid, en duurzaamheid.

Daarnaast werken we met ontwerpers en kunstenaars om de houten planken esthetisch vorm te geven.

Uniek, handgemaakt, prestatiegedreven.

Jabali surfplanken worden volledig met de hand gemaakt, vanaf het interne skelet tot en met de laatste coating.

Balsa hout is het basismateriaal, waarmee we met of een innovatieve "bombestendige" holle of een houten-schil-schuim-kern concept een ongekend sterke en lichte constructie maken.

Dankzij natuurlijke flexibiliteit van het hout en de massa distributie surfen de planken uniek en fantastisch.

Handcrafted

Handwerk

Light

Lichtgewicht

Unsustainable

Milieuvriendelijk

Duurzaam

Duurzaam

FS surft serieuze golven op een holle houten plank

Surf

Milieuvriendelijk, vooruitstrevend

Jabali surfplanken zijn een stap in de goede richting naar milieuvriendelijker surfen.

Door het gebruik van duurzaam hout, eco-vriendelijk en hergebruikt schuim, epoxylijm met een hoog aandeel plantaardige grondstoffen, en door het minimaliseren van het gebruik en door hergebruik van materialen, bouwen we de meest milieuvriendelijke surfplanken, die momenteel op de markt zijn.

Om deze koppositie te verder uit te bouwen nemen we deel aan het ecoboard project, een internationaal initiatief van sustainablesurf.org om duurzamere surfplanken te produceren, en zijn gekwalificeerd 'gold level' ecoboard producent.

Betrokken, passie.

Het Surf Project geeft kinderen met Down, autisme en ADHD de kans om te surfen in een veilige omgeving. Dit heeft een positief effect op hun ontwikkeling en geeft ze veel zelfvertrouwen. Meer informatie over het Surf Project kun je hier vinden.

Jabali Surfboards werkt samen met het Surf Project en verzorgt de creatieve zaken die met hout te maken hebben.