Alvaro hakt erop los
Jabali Surfboards maakt houten surfplanken,

hol en met een schuimkern. Kijk hieronder of welke plank je aanspreekt. Zit er niets van je gading bij, dan bouwen we je met alle plezier een custom plank.

Geinteresseerd in een houten surfplank?

Stuur ons een bericht. Houd rekening met een bouwtijd van 6 tot 8 weken.

Wild Thing 5.6

LeFisj 5.11

Striped Flyin' Pyjamas 6.2

BigMan 7.0

Silky Seagull 7.3

Funky Crusader Longboard 9.0

BeastlieBoard Longboard 9.4

Wil je een custom shape?

We bouwen met alle plezier je favoriete shape, van long- tot shortboard, van klassiek tot experimenteel. Stuur ons een email of geef je wensen door via het webformulier.

Kunst op de plank?

Planken worden altijd voorzien van een logo, een specificatie en een gekleurde rail. Op verzoek kunnen we afdrukken op rijstpapier of handgetekende of -geschilderde decoraties aanbrengen.

Hulp nodig bij je keuze?

Deze index geeft een indicatie van het juiste volume afhankelijk van je gewicht en surfvaardigheden.

Het volume van een surfplank is een belangrijke parameter voor het selecteren van je plank, net als de lengte, breedte en dikte. Wanneer je jouw optimale volume hebt bepaald, kun je makkelijk zien of een bepaald bord voor je werkt of niet. Deze tabel geeft een goede indicate van het optimale volume van je plank afhankelijk van je gewicht en surfvaardigheid.

Hoe eerlijker je voor jezelf bent over je gewicht en vaardigheid, hoe accurater deze index werkt. Als je twijfelt, kun je beter een groter volume selecteren, om er zeker van te zijn dat je een prettige plank krijgt.

Wat kosten de planken?

Prijzen voor onze surfplanken starten vanaf 950EURO, a ongeveer 160EURO per voet. Wat de plank uiteindelijk kost is erg afhankelijk van het ontwerp, de lengte, de vorm, het hout en de decoraties.

We geven je een exacte specificatie en prijsopgaaf vooraf, en dat is wat je betaalt. Mocht je tijdens het bouwen van idee veranderen, dan passen we de prijs natuurlijk aan. Voordat we beginnen met de bouw van je plank, vragen we een aanbetaling van 50%. De overige 50% betaal je als de plank gereed is.